Nagenieten: Usquert 1 kampioen!

Wat een geweldige dag gister! Usquert 1 won de kampioenswedstrijd bij Lewenborg met maar liefst 0-11 en kroonde zichzelf daarmee tot kampioen!

Rond 13.00 uur arriveerde de complete selectie terug in Usquert waarna ook het tweede elftal terugkeerde met 3 punten op zak uit Zoutkamp. De kantine was inmiddels geheel in huis-stijl versierd, de zon begon te schijnen en niks stond een kampioensfeest meer in de weg. Allereerst werd er aan het gehele dorp kenbaar gemaakt dat Usquert 1 een geweldig sportieve prestatie neergezet heeft door een ereronde op de ‘kampioenskar’. Velen in Usquert kwamen naar buiten om de kampioenen te begroeten en hun lof uit te spreken, een geweldige ervaring aldus de spelers.

Ondertussen stroomde de kantine voller en voller en toen de selectie terug keerde van hun ereronde barstte het feest echt los. Met spontane gastoptredens van zanger Lau en zanger Job ging het dak er af.

v.v. Usquert kijkt terug op een geweldig kampioenschap, iedereen die hier op welke wijze dan ook aan mee gewerkt heeft; BEDANKT!