Update kabouter en F-jes voetbal in Usquert: nog een paar spelers nodig!

De afgelopen tijd hebben de kabouters en F-pupillen hard getraind onder leiding van Jannie Ensink. Als kers op de taart mochten ze in de rust van de kermiswedstrijd Oud Usquert – Oud Noordpool zelfs penalty schieten op groot doel!

Op dit moment zijn er zes enthousiaste jongens en meisjes wekelijks aan het voetballen. Om een team te beginnen die ook daadwerkelijk wedstrijden gaat spelen hebben we nog een paar spelers of speelsters nodig! We zijn dus hard op zoek naar jongens en meisjes (4 t/m 8 jaar) die aan willen sluiten om het team compleet te maken. Lijkt het je dus wat, kom gerust een keer langs of neem even contact op. Voor de huidige spelers en speelsters; kijk om je heen en neem je vriendjes en vriendinnetjes een keertje mee!

Komende vrijdag (17 juni) komt de training helaas te vervallen. Op vrijdag 24 juni wordt er nog wel getraind om 15.30 uur. Dit zal de laatste training voor de zomerstop zijn. Vrijdag 26 augustus worden de trainingen weer hervat.

Het zou geweldig zijn om na de zomerstop ook met wedstrijden te kunnen beginnen. Twijfel dus niet en kom een keertje mee doen!