v.v. Usquert zoekt (assistent) trainer voor het nieuwe seizoen

v.v. Usquert 1 (zondag) zoekt voor het seizoen 2016/2017 een (assistent) trainer/coach ter ondersteuning van de huidige trainer. Binnen de technische staf wordt geen verschil gezien in hiërarchie m.b.t. trainer en assistent, wij streven naar een duo trainers die het samen doen.  Komend seizoen zal het eerste elftal uitkomen in de 5e klasse reserve, met ondersteuning van het 2e elftal uitkomend in de 6e klasse reserve. Op dinsdag- en donderdag avond wordt er getraind.

Usquert 1 is een jonge enthousiaste ploeg met een sterke ambitie om hogerop te komen. De selectie kenmerkt zich door de eenheid van het team en de tolerantie binnen het team. Na het kampioenschap en de promotie van afgelopen seizoen in de 6e klasse is het streven binnen enkele jaren de stap naar de standaard klasse te maken. Een (assistent) trainer met ervaring is wenselijk, echter geen pré. Kandidaten met ambitie om door te groeien naar hoofdtrainer zijn ook welkom.

Een vergoeding bestaat standaard uit een reiskostenvergoeding plus een verdere vergoeding in overleg. Voor meer informatie en sollicitatie: vvusquert@hotmail.com