Update 35+ voetbal bij v.v. Usquert

Een tijdje geleden hebben wij in de DEVO en via onze website een oproep gedaan voor ‘veteranen’ die het leuk vinden weer een balletje te gaan trappen in het zogeheten 35/45+ voetbal. Dit is een 7-tegen-7 spelvorm met aangepaste regels en waarbij er geen wekelijkse verplichting bestaat.

Momenteel hebben de eerste spelers zich hiervoor aangemeld en heeft een eerste overleg plaatsgevonden. De wens momenteel is om een team te vormen van tenminste 12 spelers. Hiervoor is besloten de leeftijd te verlagen en mee te gaan draaien in het 35+ voetbal. Met de huidige aanmeldingen gaat men starten met inlooptrainingen. De eerste datum is reeds bekend: dinsdag 14 maart vanaf 20.00 uur. Eenieder is welkom om mee te komen trainen om het vrijblijvend te komen proberen.  Een week voor deze eerste training, op dinsdag 7 maart, vindt er nog een overleg plaats om het 35+ voetbal verder in te vullen. Ook hiervoor zijn alle geïnteresseerden van harte welkom om ideeën te delen of vragen te stellen.

Wij hopen van harte de laatste paar aanmeldingen rond te krijgen zodat het 35+ voetbal daadwerkelijk van start kan gaan. Heeft u interesse, laat het ons weten of kom een keer meetrainen! Houd www.vvusquert.nl in de gaten voor meer informatie. Heeft u eerder vragen kunt u contact opnemen met onze contactpersoon Martinus Wassing: mwassing@planet.nl of 0595-423840.